2011. január 1., szombat

HTC Scribe - Ezen a néven jelenhet meg az első HTC Tablet

Tavaly több ízben is elhangzott, hogy a HTC mindaddig nem jelenik majd meg a Tabletek piacán, amíg valami igazán átütő terméket nem tud mutatni. Egyre több jel mutat arra, hogy napokon belül megtudjuk, mitől is válik majd egyedivé a HTC Tablet. A HTC új védjegyet jegyeztetett be 'HTC Scribe' megnevezéssel. A Scribe-ról egyelőre a fenti képkivágásnál több információ nem áll rendelkezésre, így a várakozáson felül egyelőre nem marad sok tennivalónk.
Vélemény: Amíg pontosabb információ érkezik a készülékről, érdemes elgondolkozni, megpróbálni összerakni, mire is lehet számítani. Scribe - Miért ez a név? Utalhat egyszerűen egy palatáblára, de utalhat a Google Scribe éven futó technológiájára, mely a szövegbevitelt rendkívül egyszerűvé teszi. Esetleg alkalmas lenne a készülék kézírásos bevitelre is? Ezek valamelyike már kiemelhetné mezőnyből a HTC-t.
Mi lenne még érdekesség? Mindenképpen minimum iPAD-dal összemérhető képernyőfelbontásra és hosszú üzemidőre lenne szükség, ami új Android verziót, esetleg alacsony fogyasztású új kijelzőt is feltételez. A HTC tavaly már több szabadalmat is regisztrált, teljesen egyedi Tablet-ra optimalizált egyedi Android GUI-ra is lehet számítani (pl. Sense Tablet). Ha a fenti találgatásokból minimum 2 bejön, már megéri az amúgy egyre gyarapodó mezőnyben HTC Tablet-vásárláson gondolkozni.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése