2011. február 28., hétfő

EXPANSYS Átalakítások - HUF árak


Új fejezetet írunk az eXpansys magyarországi történetében. Az árakat az összes eXpansys által üzemeltetett oldalon ezentúl forintban jelenítjük meg (heti egyszeri árfolyam-aktualizálással).
A számlázás egyelőre még EUR-ban zajlik, egyelőre az eXpansys szabályai szerint 19,6%-os számlaadás történik. Aki vállalata számára céges számlát szeretne kapni, annak továbbra is az EU adószám megadása a megoldás, csak így juthat elszámolható 0%-os közösségi beszerzést igazoló számlához.
A folyamatok néhány napig -az első ellenőrzések és az átálláshoz kötződő belső műveletek miatt- lassabban zajlanak majd, néhány rendelés sajnos törlésre is kerülhet, ezért türelmét és megértését kérjük! Az eXpansys 2007 óta azon dolgozik, hogy a magyar vásárlók számára kényelms és gyors beszerzési lehetőséget biztosítson, ám a magyarországi folyamatok miatt (EUR átállás még egy jó darabig nem várható) igazodni szeretnénk a nemzeti valutához.
A számlázás, illetve a számlák terhelése egy átmeneti időszakot követően kerül majd ahelyére, így a bankkártyák terhelése és a PayPal fizetések továbbra is EUR-ban történnek, a banki utalásoknál hamarosan Forint fizetést kínálunk, ám egyelőre ez is EUR-alapon a megszokott német bankszámlára történő utalással zajlik majd.
Az UPS utánvétes rendeléseknél a megadott árfolyam némileg eltérhet a rendeléskor megadottó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése