2011. február 7., hétfő

Frissítve: HTC Desire 2, HTC Pyramid - #MWC11

Nem bír a fenekén maradni a nemzetközi pletykaorientált tech-sajtó, már csak pár napot kell várni az MWC-re, mégis beindultak a találgatások. Az MWC-re készülve két új Androidos HTC okostelefon került a pletykák középpontjába:
  • A HTC Pyramide különlegessége a duplamagos 1 vagy 1,2 GHz-s processzor lenne, természetesen Android 2.3 és nagy kijelző jellemezné a készüléket
  • A HTC Desire 2 pedig a Vodafone rendszerében is feltűnt már, a nagysikerű Desire folytatása volna.
Véleményem szerint kezdek kiégni. Elértünk arra a pontra, amikor követhetetlenné válik, hogy melyik gyártó melyik aktuális csúcsmodellje az, amelyik igazán figyelemre méltó. Természetesen a HTC minőségileg valószínűleg most is kiváló terméket épít majd, de a Samsung, vagy éppen a Motorola vagy a Sony Ericsson modelljei mára éppen ugyanazt a technológiai szintet hozzák, így gyakorlatilag már nem is lehet tanácsot adni a "mi a legjobb" témában. Kétségtelenül a HTC Sense kezelőfelület nekem bevált, tetszik, ám egyre gyakrabban kacérkodik az ember egyéb "launcher"-ek kipróbálásával, azaz a gyártói cseréjével. 
Úgy gondolom, hogy a HTC-től és a Samsungtól is elvárható lenne, hogy végre emeljék a kijelző felbontását, azaz a Motorola Atrix-hoz hasonló, vagy nagyobb képernyőfelbontás támogatással lepjék meg a közvéleményt, pláne, ha a korábbi iPhone5 vagy iPAD2 pletykáknak is hiszünk.
Frissítés-02/07 - Talán a Desire 2 (HTC Saga) így néz majd ki forrás:
 http://www.ubergizmo.com/2011/02/htc-desire-2-pictured/ 
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése