2011. március 28., hétfő

iPAD 2 - raktárról az eXpansyson, az előrendelés a biztos

Aki még emlékszik az IPAD első sorozatának indulására, annak sajnos nem szolgálhatunk jó hírrel, az iPAD2 startja még bonyolultabb lesz, még több készlethiány, még több bizonytalan információ érkezik majd, mire stabilizálódik a helyzet.

Az eXpansys véglegesítette az aktuális iPAD2  árait, melyeket a lenti táblázat linkjeire kattintva lát is. Aki előrendelést adott le korábban, az visszaigazoló levelinkre is számíthat hamarosan. Az aktuális készletinformációk percenként változnak, modellenként más és más készletszintek alakulnak. Az eXpansys sok beszállítóval áll kapcsolatban, de sajnos továbbra is csak az a biztos, hogy az előrendeléseket -amint érkezik készlet- ki fogjuk tudni szolgálni. Sajnos a rendelés-visszaigazoló levelekben található nyomkövetők naponta változhatnak attól függően, hogy az adott készlet beszállítója változtat-e vagy sem.

Jelen helyzetben viszonteladói rendelések kiszolgálására nincs lehetőség, az 1-2 db-s rendelések élveznek elsőbbséget. Amint az ellátás stabilizálódik, akkortól van lehetőség volumen-rendelések felvételére.

Vásárlás, előrendelés:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése