2011. március 1., kedd

Motoker - megszűnik, átalakul, csődbe megy?

A képernyőmentés-szeletek az EU adószáminformációs rendszeréből, illetve a www.e-cegjegyzek.hu-ról származnak 2011/03/01 20:30-as állapot szerint

Bizonytalan információk és bizonytalan hírek érkeznek a Motorola és a HTC készülékeit importőrként és kiskereskedőként is jegyző Motoker Kft-ről. A hwsw információ szerint a cég "lehúzza a rolót" ám a cég weboldala még működik és kínál a HTC és a Motorola mellett Apple, Nokia és Samsung termékeket is. Egyedül talán a weboldalon szereplő facebook oldal nem mutat már sehova.
Hivatalos céginformációs adatbázisok alapján a Motoker cég elnevezése már törlésre került, a cég   eredeti weboldalán közzétett üzletszabályzat szerinti adószámon pedig már egy másik vállalkozás található, a HWSW értesüléseire alapozva talán ez a vállalkozás lépett a Motoker helyébe.
A HWSW információi itt olvashatók: http://www.hwsw.hu

Vélemény-Közlemény:
Akármi is történt, webáruházaink látogatóit megnyugatjuk. Sem az expansys.hu, sem a pdatech.hu webáruházaiban nem kerültek értékesítésre a Motoker Kft. HTC vagy Motorola disztribúciója által forgalmazott modellek, így az általunk értékesített készülékek jótállása rendezett, és változatlan.
A kialakult helyzet -ha van egyáltalán- nem érinti vásárlóinkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése