2011. március 24., csütörtök

Olcsó Androidos Tablet vásárlás? Jelöljük a Point of View Mobii-t!

Raktárról elérhető egy relatív kedvező áron kínált, mégis egészen remek specifikációkkal rendelkező Tablet. Bár személy szerint inkább híve vagyok a jobb brandeknek, de a Point of View terméke igazán megérdemel néhány szót. Elsősorban azoknak ajánlott, akik otthonra, nyaraláshoz, WiFi vagy 3G környezetbe keresnek egy jók használható internet táblát, és mivel másodlagos gépnek vásárolják, nem feltétlenül akarnak rá sokat költeni.
A készülék igen erős, remek specifikációkkal rendelkezik, rendes 1024×60-as 10,1 hüvelykes kapacitív kijelzővel bír, a benchmark-értékei is kiválóak, mindössze két szépséghibát lehet neki felróni. Egyrészt nem Android-Market engedélyezett termék, talán ez is az oka, hogy már a piacon van, mert amúgy a duplamagos processzor és a Tegra grafikus támogatás a hamarosan érkező élvonalbeli gyártók közé emelné (sok-sok gyártó sok-sok 10,1-es Tabletjére gondolok). Persze aki ért hozzá, annak a Market nem feltétlenül fog hiányozni, de annak sem kell lemondania az alkalmazások "gyűjtéséről", aki kevésbé akarja magát beleásni az Android rootoloásba, ugyanis az AndroPit számos alkalmazást tesz elérhetővé (nem mindet, de innen vásárolhatunk is).
A másik gondom a 3300 mAh akkumulátorral akad, az üzemidő még mindig nem összemérhető az iPAD-dal.
Mindezen hiányosságok ellenére aki Flash támogatott Androidos tabletet keres nagy kijelzővel, annak érdemes lehet megismernie ezt a készüléket, mert mobil internet-elérésre tökéletes, könnyebb, mint egy netbook, remekül hordozható és lényegében a 7 hüvelykes modellek árában 10,1 hüvelykes kijelzőt kapunk, ráadásul az Android főbb értékeit is megtalálhatja benne mindenki.
Az árszint pedig nyilván folyamatosan csökken majd, az eXpansys által kínált modellt más hazai forgalmazóknál máris 15-20 000 HUF alacsonyabb áron is meg lehet vásárolni (pl. mobilx).
Vásárlás: 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése