2011. április 21., csütörtök

Samsung Galaxy S II - vásárlással és, előrendeléssel kapcsolatos hírek

A Galaxy S II előrendelések száma szépen gyarapodik, így azoknak is, aki már előrendelést adtak fel, és azoknak is akik  még csak tervezik, íme néhány alapvető információ:
 • A készülék specifikációja változott, hivatalosan is megerősítette a Samsung, hogy 1,2 GHz-s Dual Core processzorral érkezik majd az első szállítmány
 • Az eXpansys több, mint 1000 készülék beérkezését várja, ebből nagyobb rész került a francia készletre a beérkezéskor, innen indul majd a hazai rendelések kiszolgálása is.
 • Elsőként a fekete 16GB-s verziók érkeznek. 32 GB-s verzióról egyelőre nincs információnk, árat sem tudok mondani. Most a 16 GB-s változat a soros, erről érdemes dönteni.
 • A jelenlegi várható érkezések dátuma folyamatosan módosul, jelenleg május első-második hetére várható. Ez csúszhat, ahogy sajnos majd minden nagyobb gyártó high-end készülékénél ezt tapasztaljuk évek óta.
 • Jelenleg az eXpansysnál az előrendeléssel lekötött állomány 60-70%-os foglaltságot mutat. Ez alapján a legtöbb csúcsmodell bevezetésnél elmondott információink most is érvényesek. Érdemes előrendelést leadni, ez semmire nem kötelez, legrosszabb esetben lemondja a készüléket, ha talál máshol olcsóbbat, gyorsabban, stb. Ám ha mégsem, akkor legalább az érkezési sor szerinti kiszolgálásnál jó helyen lesz. Az eddigi foglalások gyarapodása alapján várhatóan erre a modellre is túlkereslet lesz.
 • ÁRAK: néhány EUR-ral csökkentek az árak. A végleges feladás, beérkezés előtt mindenki -aki előrendelést adott fel- -értesítést kap majd, melyben az aktuális árak megerősítését fogjuk jelezni, egyúttal a készülék rendelésének megerősítése is szükséges lesz.
Vásárlás, előrendelés: 

2 megjegyzés:

 1. Ez szép és jó, de én csak vásárlást látok, előrendelést nem. Csak én vagyok vak? :)

  VálaszTörlés
 2. Az infok azoknak is szólnak, akik már 1-1,5 hónapja várnak a készülékre. Akkor még csak előrendelés volt.

  Most pedig rendelés van. Ám aki most rendel, az esetleg már megint csak sorba kell álljon, és várakozik. Készlethiányokkal indul majd ez a modell is.

  VálaszTörlés