2011. május 9., hétfő

Aktuális Galaxy S II vásárlás, raktárkészlet-információk

Ismét igazolódni látszik, hogy a Samsung túl jót gyártott. Nem szabad ilyen hibát elkövetni, mert a gépet viszik mint a cukrot és sajnos ezzel arányosan kapnak agyvérzést azok a geekek, akik alaposabb mérlegelést követően, az első tapasztalatok ismeretében terveztek döntést hozni. Napok óta folyamatosan monitorozzuk (előzmények), merre, hol járnak az eXpansys készletei, az első néhány ezer rendelés kiszolgálása rendben meg is történt, ám mára már sajnos már csak rossz hírek jutottak.
A mai hivatalos információnk így hangzik: A Samsung e heti szállítmányai nem fognak megérkezni az eXpansyshoz. Sajnos egyelőre nem áll rendelkezésre arról információ, hogy a késedelem meddig tart majd. Az eXpansys becslései szerint május 20-23 körül érkezhet újabb adag.
Mit lehet tenni? Természetesen a rendelések törlésére a készletek beérkezéséig bármikor sor kerülhet. 
Érdemes-e törölni? Szerintem nem. Elnézve az eddigi őrületet (napi sokszáz rendelést generálnak az eXpansys nemzetközi oldalai is - vélhetően egyéb online áruházakban is ez zajlik) érdemes fenntartani az élő rendeléseket, hiszen ezzel legalább azt a jogot fenntartja magának mindenki, hogy amint valahonnan sikerül készlethez jutni, az érkezési sor szerinti kiszolgálásban előkelőbb helyen áll, mint az, aki csak pl. ma délután rendeli meg a készüléket.
Mi várható? Az eXpansys üzleti vállalkozás, számára tehát álomszép az a helyzet, hogy a vásárló sorban áll valamiért (beszerzési rendelései, folyamatosan min 1000 db-bal meghaladják a nyitott rendelésállományát, képes is finanszírozni, mindössze tehát az a gond, hogy a gyártói csatornából kevés modell érkezik, vagy azt máshova szállítják - erre nincs rálátásunk). Ennek megfelelően érdemes tehát mindenkinek bíznia abban, hogy a termékmenedzsment és a vezetés is mindent megtesz azért, hogy a lehető legtöbb készlet álljon az eXpansys rendelkezésére.

További kérdések:
 • Mit kell tudnom az eXpansysról?
  ezt és ezt mindig olvasd el!
 • Kapcsolódó fórumok:
  várakozók - felhasználói tapasztalatok - minden S2 téma
 • Magyarítás?
  Van, első bekapcsoláskor választható
 • NFC?
  Most nincs. Ha lesz is, nem tudjuk, hogy mikor lesz, hogy fogják nevezni azt a verziót, vagy mennyibe kerül majd.
 • Igaz-e, hogy lesz majd Tegra és esetleg SLCD verzió?
  Elméletben igen, de vélhetően más néven, más áron
 • Ha ma megrendelem, kapok-e 1-2 napon belül?
  Ma biztosan nem lehet erre értelmes választ adni
Vásárlás: http://www.expansys.hu/samsung-galaxy-s-ii-eu-black-16gb-209416/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése