2011. május 3., kedd

Frissítve 05/06 Frissítve: Galaxy S II raktárról! Indul az eXpansys kiszolgálása

Frissítés 05/06 11:26: 
Újabb adag raktáron, kb 4-500 vásárló kerül ma kiszolgálásra EU-szerte

Frissítés 05/04 10:00: A tegnap ígért átszállítás (UK-Fro) meg fog ma érkezni Montpellierbe. Kora délutánra várják. Így tehát aki korábban adott le rendelést a készülékre (kb. 04/26 és előtte) és utánvétes fizetést választott, azok egy része ma bizonyosan számíthat a csomagfeladásra, szerencsés esetben pedig holnapi érkezésre. A tegnap estére várt újabb adagról nincs friss információ, de ha lesz -ahogy eddig is- ide  fog kerülni a hír először.

eXpansys gyorstalpaló

Ez itt kinek szól
? A sok különböző fórumbejegyzés és komment miatt azoknak, akik nem olvasnak, inkább szöföznek vagy telefont ragadnak, de nem tudnak elérni és/vagy olyasmit kérdeznek, amiről sokszor sok helyen írtunk már.

Mit kell tudnom
? ezt és ezt mindig olvasd el!

Kapcsolódó fórumok:  várakozók - felhasználói tapasztalatok - minden S2 téma

Ha ma megrendelem, kapok-e 1-2 napon belül? Nem tudom. Vannak, akik hetek és van, aki hónapok óta vár. Ha az esti 1000 db-s adag bejön, jelen pillanatban 100 szabad készlete marad egész EU-ra. Tegnap este még 300-t mondtam. Senki ne feledje, hogy az eXpansys teljes Európát szolgálja ki és nagyüzem.

---
Frissítés 05/03 14:35: A kiszolgálási sorban elsőként a bankkártyás és utalós rendeléseket részesítette előnyben a logisztika, ennek oka az, hogy ezen rendeléseket már a beérkezés helyéről képesek továbbítani akár Magyarországra is. Az utánvétes rendelések így késedelembe kerülnek, mert azt csak a Francia készletről lehet küldeni. Az átszállítás már elindult.
Jó hír továbbá, hogy egy "esti adag" beérkezésére is számítanak most a kintiek, ebből a jelenleg élő összes rendelés kiszolgálható. Amennyiben nem késik, időben beérkezik, akkor minden most élő hazai rendelés kiszolgálható lesz, becsléseim szerint legkésőbb csütörtökön feladásra kerülhet.

Eredeti bejelentés: 05/03 11:14:
Néhány perce az eXpansyshoz beérkezett a múlt hétre ígért szállítmány!
Kevesebb érkezett, így a nagyüzem elindult, aki eddig visszajelezte, hogy biztosan kéri a készüléket, az mostantól az eXpansys logisztikusaira és a szoftverre van bízva, mely érkezési sorrendbe állítva szolgálja ki a rendeléseket! 
A rendelések nyomkövetőjét kell figyelnie, amint a termék számlája és csomagja elkészül, automatikus értesítőt küld a rendszer. Este igyanezen a nyomkövetőn látható majd, hogy a csomagja merre jár!
Közel 1000 készülék érkezett, UK táppal, de az eXpansys minden rendeléshez automatikusan hozzáad egy EU adaptert is.


1 megjegyzés:

  1. Ezek jó hírek, akkor szerencsés esetben a héten már meglehet a készülék. :)

    VálaszTörlés