2011. május 14., szombat

Galaxy S II - TouchWiz 4.0

Alapos, közel 18 perces bemutatót készített a Pocketnow a Galaxy SII-ről. Érdemes végignézni a videót, elsősorban a készülék sebessége az, ami lenyűgöző, nem látni olyan menüt (talán a kritizált e-mail klienst leszámítva), melynél akár csak egy pillanatra is lassulna a készülék.
A Widget-választás kiváló, könnyedén használható és nagyon gyorsan kialakítható  az a kezelőfelület, amit a legszimpatikusabbnak tart a felhasználó. A Widgeteket a készülék mozgásérzékelőivel is könnyedén átmozgathatjuk, ötletes megoldás. Ez a funkció a képek kicsinyítésénél, nagyításánál is remekül használható. Külön kiemelendő az átméretezhető Widgetek lehetősége. A swype billentyűzetnél érdemes figyelni, a nyelvek között a magyar is elérhető, így a Samsungoknál megszokott egyszerű beviteli lehetőség itt is elérhető.
A programok kezelése is érdekesen alakult, könnyedén átmozgathatjuk az alkalmazásokat, könyvtárakba szervezhetjük már az alkalmazások között is. A legtöbb Android-telefon nem kínál betűtípus választást, a Galaxy SII ezzel is továbblépett. Külön mozgásérzékelő funkciók is bekerülek a beállítások köz, így pl. a HTC-nél megismert halkítás, de még a dupla érintésre is új funkciókat csalhatunk elő. Az e-mail kliens fektetett módban máshogy néz ki, kapott némi kritikát is a HTC-vel összehasonlítva.

Forráshttp://pocketnow.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése