2011. május 7., szombat

Motorola Atrix teszt ajánló, vásárlást még nem ajánlok


A PdaFanClubon szokás szerint magas színvonalú és szakmailag is nehezen kifogásolható bemutató jelent meg a Motorola Atrix-ról. A készülék a Galaxy S II vagy az LG Optimus 2X vetélytársa is lehetne, sőt ki kell emelni, hogy Amerikában a Verizonnál és az AT&T-nél is kapható már a készülék. Így tehát az egyik legelső  nagysorozatban értékesítendő qHD felbontással rendelkező okostelefon. További különlegessége a laptop bölcső, mely notebook-szerű használatra teszi alkalmassá a modellt, de különálló asztali dokkoló is elérhető (pl. USB bill és egér használatához), mely szintén kiemelné a mezőnyből.
A teszt megállapításai: "Az Atrix nagyszerű készülék, ötvözi magában a nagyszerű PDA minden előnyét:
- méretes, nagyfelbontású kijelző; - erős akkumulátor; - minőségi készülékház; - profi adatvédelem; - bivalyerős processzor; - gyors adatkapcsolat; - HDMI kimenet; - rengeteg opcionális tartozék (pl. Lapdock)" 
Vélemény: Mindezen pozitívumok ellenére egyelőre még nem ajánlanám a megvásárlását. Az oka nagyon egyszerű, a Motorola hivatalosan még nem kezdte meg az európai értékesítéseket. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy hazai hivatalos márkaszervize nem rendezett, nem kis kockázattal jár tehát jelenleg ilyen modell vásárlásába ugrani. Jelenleg az eXpansys által üzemeltett Motorola kiegészítő-áruházban is még várakozó statubsban vannak a termék opciói, sem a készülék, sem az opciók EU csatornája nem indult még el: http://www.motorolastore.eu

A teljes teszt itt olvasható: http://pdafanclub.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése