2011. június 28., kedd

Hazai fejlesztés: GPS Tuner - Outdoor navigáció már Androidra is!


Végre elérhető a GPSTuner Android felhasználók számára is. Azok, akik áttértek már a korábbi Windows Mobile rendszerekről, de nem szerették meg eléggé az utód Windows Phone 7-t, már nem kell mással kísérletezgetni, a korábban már megszokott sok-sok funkció már Androidon is elérhető, és mindössze 4,5 USD-be kerül a teljes csomag, azaz az iránytű, a sebességmutató és mérő, a megosztás, a vészhelyzet-jelzés és a grafikonok.
  • Egyelőre a Google vektoros vagy műholdas képein menthetjük kedvenc útvonalainkat, mérhetünk távolságot, rögzíthetünk sok-sok útvonalat és POI-t. (Hamarosan 23 további térkép is megvásárolható lesz a marketen)
  • Természetesen sok-sok segédeszközt is kapunk, fedélzeti számítógép, grafikonok, és sebességmérő teszi teljessé az élményt. Vigyázat, addiktív!
  • A korábbi verziókhoz hasonlóan SOS-funkciót is beállíthatunk, így könnyedén e-mail vagy SMS üzenetet küldhetünk, ha eltévedtünk, vagy egyéb vészhelyzetbe kerültünk (és persze van térerő, vagy mobilnet)
  • Megoszthatjuk pozíciónkat, egyből a facebookra is feltölthetjük kedvenc helyeinket, szolidabbak e-mailben küldhetik el tartózkodási helyüket a világnak.
Vélemény: Végre! Vegye meg, aki teheti!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése