2011. július 24., vasárnap

Galaxy S Plus i9001 raktáron - Ára 200 EUR-ral az S II alatt és az eXpansys Facebook kuponját is használhatja!

Igazán gyorsan megérkezett! Alig négy napja adtunk csak hírt arról, hogy érkezőben van a Galaxy S 2011-es felújítása, ma pedig már raktárról elérhető! Több hazai fórumon is elindult a diskurzus pro és kontra, hogy érdekes-e beleugrani. Véleményem szerint egyértelműen az ár dönti el. Természetesen mindig lehetne minden  olcsóbb, e modellnél pedig -pont a részben "oldschool" jelleg miatt- a mobilszolgáltatói árképzésről még nem is sokat tudni. A kártyafüggetlen verzió már elérhető, közel nettó 200EUR-ral kedvezőbb áron indul, mint az S II indult.
Annak, aki nem akarja megengedni magának, vagy nem is engedheti meg magának a Samsung Galaxy S II-t, a Galaxy S Plus nem tűnik rossz választásnak. Csak a műszaki paramétereket egymás mellé téve a kb. 35-40%-os árkülönbség indokolt is meg nem is. Akinek a bődületes teljesítményű Dual Core processzorra nincs szüksége és amúgy még digitális fényképezőként sem nagyon használna Androidos Samsungot, azoknak mindenképpen ajánlható:


A Samsung Androidos sikereit megalapozó Galaxy S után itt a Plus verzió, mely erősebb processzort, újabb ROM-verziót és a korábbinál valamivel nagyobb akkumulátort kínál. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése