2011. július 20., szerda

GPStuner - Outdoor Navigation - frissítés, Offline térképek elérése Androidon


Alig pár hete javasoltam mindenkinek a korábban oly népszerű GPS Tuner -új nevén- Outdor Navigation megvásárlását. Az első komolyabb termékfrissítés már elérhető és letölthető (illetve automatikusan frissül, ha beállítottad) az Android Marketről. Néhány apróbb hibajavításon felül (POI kezelés - POI átnevezés) a fő érdekesség az offline térkép kezelés. A szoftver több térképi opciót is kínál, ezek egy részénél elérhető a letöltés lehetősége. Ekkor a kiválasztott térképszeletet automatikusan letölti a készülékre, így nem csak terpen, hanem nagyobb városokban is hasznos lehet. Példaként megnéztem New York OSM (Open Street Map) térképét, ami egészen kiváló, így aki oda utazna, az fillérekért vegye meg a terméket és nincs több gondja a kinti navigációval, kedvenc célpontok bejelölésével.
Mindössze 4,5 USD-be kerül a teljes csomag, azaz az iránytű, a sebességmutató és mérő, a megosztás, a vészhelyzet-jelzés és a grafikonok, illletve már a letöltés.
  • Számtalan Online térképszolgáltató (Bing, Google Maps, OSM, MapQuest, OpenSeeMap, Nokia OVI, Yahoo)
  • Már offline üzemmóddal is!
  • Menthetjük kedvenc útvonalainkat, mérhetünk távolságot, rögzíthetünk sok-sok útvonalat és POI-t. 
  • Természetesen sok-sok segédeszközt is kapunk, fedélzeti számítógép, grafikonok, és sebességmérő teszi teljessé az élményt. Vigyázat, addiktív!
  • A korábbi verziókhoz hasonlóan SOS-funkciót is beállíthatunk, így könnyedén e-mail vagy SMS üzenetet küldhetünk, ha eltévedtünk, vagy egyéb vészhelyzetbe kerültünk (és persze van térerő, vagy mobilnet)
  • Megoszthatjuk pozíciónkat, egyből a facebookra is feltölthetjük kedvenc helyeinket, szolidabbak e-mailben küldhetik el tartózkodási helyüket a világnak.
Vásárlás, letöltés, teszt


1 megjegyzés:

  1. A leheto legjobb alkalmazas amit hasznalok, es nem csak belfoldon de amerikaban is.

    VálaszTörlés