2011. július 17., vasárnap

Két új LG Android: LG Optimus Pro és LG Optimus NET

Hivatalosan is bejelentésre került az LG két új Android okostelefonja. Az LG Optimus Pro egy QWERTY billentyűzetes érintőképernyős készülék, az Optimus Net pedig egy klasszikus Android-felbontással (HVGA) érkező egyszerűbb okostelefon.A készülékek közös jellemzője az 1500 mAh akkumulátor, a 800 MHZ-s processzor, BT-WiFi és HSDPA képességek, valamint a 3,5 mm jack és a micro USB töltés- és szinkronizációs csatlakozó.
LG Optimus Pro - LG-C660: Android 2.3 operációs rendszerrel érkezik, 2,8 hüvelykes kijelzővel érkezik, dedikált e-mail és naptár gombok segítik  a legfontosabb alkalmazások gyors elérését. Több színben is elérhető készülék lesz (fekete, titán, fehér), alapvetően azok számára érdekes, akik egy hatékony okostelefont szeretnének, a chat- és szövegelés-függők is az LG célpiacának számítana.
LG Optimus Net - LG-P690: A Net érdekessége, hogy -más gyártókhoz hasonlóan- kombinált Facebook és Twitter widgetet kínál. Kényelmesen hazsnálható, 3,2 hüvelkyes HVGA (320×480) kijelzővel rendelkezik majd. A sajtóbejelentést olvasva az Optimus Net piaconként eltérő specifikációkkal jelenik majd, meg, Ázsiában Dual-Sim verziója is létezik majd.

Forráshttp://www.lgnewsroom.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése