2011. augusztus 17., szerda

HTC modellnév-pletykák: Ruby, Vigor, Puccini, Holiday

Néhány hete Peter Chou újabb őszi okostelefon bevezetéseket jelzett elő, de konkrétumokról nem számolt be, így HTC fronton megint nagy a kavarodás. Érdemes tisztázni, mit tudunk, egyből kiemelve, hogy amit tudunk annak akár az ellenkezője is igaz lehet, hiszen a HTC hivatalosan még egyik alábbi modellt sem jelentette be:
  • HTC Ruby: Gyenge képekkel és T-Mobile  logóval kering a neten a modellről néhány kép. 1,5 GHz-s Dual core  processzorral, 4,3-as qHD kijelzővel és szokás szerint minden elérhető földi jóval vizionálják. Komolyan venni érdemes lehet, de a HTC Sensation pont ezt tudja.
  • HTC Holiday: Végképp nem újkeletű pletyka, májusban is keringett már a név. Ez pedig már 4,5 hüvelykes kijelzőt ígér, bizonyos pletykák szerint HD720 kijelzője lesz (1280×720). AT&T-s forgalmazásról pletykálnak
  • HTC Vigor: Már tavaly levédett márkanév, idén is a bulvárhírek központja. Kétmagos, nagy kijelzős, egyes hírek szerint ez is HD720-as lesz, de csak 4,3-as átmérővel rendelkező kijelzőt kap.
  • HTC Puccini: Ez egy 10 hüvelykes Tablet, az eddigi képek szerint amerikai termék, AT&T LTE hálózatba való. Meglepő módon a HTC CFO (Chief Financial Officer - szóval a főkönyvelő :) nyilatkozott róla. Nyilván nem dicsérik meg érte és nem megbízható forrás. Szeptember-október a várható érkezése.
Fenti modellek közül tehát talán -és az a hangsúlyos, hogy talán- a Vigor kódnéven illetett, pletyka szerint HD720-as modell lehet az, mely a most forgalmazott modelleken túlmutathat, valamint az európai értékesítésére és supportjára is számítani lehet. Aki tehát a mindenkori high-end HTC modellre vár, az kb. olyan hírekre számíthat, hogy az ősszel esetleg bejelentésre kerül majd egy 1280×720-as, 4,3-as kijelézővel rendelkező dual-core-os, 8Mpix-es kamerával szerelt okostelefon a legújabb Android és Sense verziókkal. Mindenekelőtt  érdemes a hivatalos bejelentéseket kivárni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése