2011. augusztus 20., szombat

Pletykák az év végére - Apple, HTC, Samsung, Android

Egyre több forrás szerint a következőkre érdemes számítani a következő hetekben. Alapos fenntartással érdemes minden itt elhangzó információt kezelni. Előbb-utóbb úgyis kiderül minden, és a gyártók hivatalosan is bejelentéseket is tesznek majd.
  • Az Apple bejelenti majd az iPhone5-t, de a nagyobb kijelzős iPAD3-ra 2012 elejéig várni kell. Egyébként az iPAD3 fronton -év eleje óta- makacsul tartja magát a pletyka, hogy 2048×1536-os felbontásra számíthatunk
  • A HTC Szeptember 1-én tart egy Londoni rendezvényt, érdemes erre koncentrálni, várhatóan az év végi modellpaletta kerül majd bejelentésre. Ha a korábbi hetek pletykái igazak, óriási kijelzővel és emelt felbontással (Holiday - 1280×720 - 4,5") érkezhet a jövő felső kategóriás Androidos okostelefonja.
  • A korábbi tervekkel ellentétben az Android legújabb verziója, az Ice Cream Sandwich már október előtt megjelenhet. Erre mutat a fenti pletykában szereplő emelt felbontás is, hiszen a következő generáció még szélesebb körben támogat majd különböző felbontású kijelzőket, mint az eddigiek. A Nexus Prime állítólag 1,5 GHz-s OMAP processzorral, és 720p HD PenTile mátrix kijelzővel érkezik majd.
  • A Samsungtól is több modell érkezhet, az Android paletta vezetője egy 4,65 hüvelykes kijelzővel szerelt készülék lehet, ez is HD720-felbontást ígér, Tablet fronton pedig egy 7 hüvelykes Honeycomb újdonságra is számítani lehet. Mango-WP7.5 modellre is számíthatunk, bár itt csak a megszokott WVGA felbontásig jut majd állítólag a gyártó.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése