2011. október 12., szerda

Karácsony és hiányhelyzet érkezik?! Sony Ericsson Xperia Play - mikor lesz raktáron, miért nincs

Szeptemberben a Sony Ericsson úgy döntött, hogy "beindítja a piacot", 100 EUR-ral ejtette a Play árát. Ennek köszönhetően az a modell, amire addig normál érdeklődés volt, egy csapásra megugrott, hihetetlenül népszerű lett. Ez a magyarázata, miért nem tudunk eleget szállítani, nemzetközi szinten megugrott az érdeklődés. Már most gondolni kell tehát az év végére.

Vásárlás:

Érdemes-e előrendelni? Érdemes!
Az eXpansys jelenleg nagy biztonsággal csak a várakozó rendeléseket tudja kiszolgálni! Kb. 4000 db készülék érkezik folyamatosan, de a gyártó által sem mindig látható bontásban. Amennyit csak tud, annyit fog vásárolni az eXpansys, de a jelen érdeklődés mellett bizony már most érdemes a karácsonyra is gondolni! Vélhetően év végére minden gyermek Androidos Mobil Playstationt kért a jézuskától, és úgy tűnik, hogy igen nagy hányaduk kapni is fog!

Ezért annak, aki ilyen meglepetéssel akarja kifejezni szeretetét, ajánlott "beállnia a sorba"! Legrosszabb esetben, ha a kondíciók nem úgy alakulnak, ahogy szeretné, a rendelés gond nélkül törölhető (utánvét vagy bankkártyás vásárlás ajánlott, az a beérkezésig ezen típusok törölhetők, terhelésre a kártya nem kerül).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése