2011. október 11., kedd

Mobilers.samsung.hu - Megérkeztek az első hazai Samsung nagykövetek

Sajtóközlemény
A Samsung, a világ egyik vezető okostelefon-gyártója a mai napon elindította új mobil nagyköveti programját hazánkban, és egyúttal bemutatta a hazai kiválasztottakat is. A Mob!lers névre keresztelt kezdeményezés célja, hogy lehetőséget adjon az okostelefonok világában jártas, vállalkozó kedvű felhasználóknak, hogy bepillantást nyerjenek abba, hogy mi zajlik a kulisszák mögött.

A 12 szerencsés, Andrus Botond, Dávid Lajos, Dzadik Deniel, Gulyás Lídia, Harsányi Zoltán, Helmeczi Tamás, Kastner Péter, Kocsis Gábor András, Mádi Gábor, Sárfi Péter, Schneidhoffer Dávid és Steigler Sándor lehetőséget kapott arra, hogy három hónapon keresztül egy elit csapat tagjaként az elsők között tesztelhesse a legújabb Samsung mobiltelefonokat, miközben exkluzív rendezvényeken vehet részt – majd beszámolhat azokról Facebook és Twitter csatornáján. Élményeik megosztásához a Samsung egy Samsung Galaxy Ace okostelefont biztosít számukra. A szerencsések részt vehetnek olyan hazai programokon, mint például az Internet Hungary, a Google Conference vagy a Magyarországi Web Konferencia.
A jelzett személyek 3 hónapig "osztahtják az észt", azaz blogolhatnak, twittelhetnek és facebookozhatnak a Samsungról, azt követően valószínűleg újabb szerencsések kapnak majd az okostelefonos közösségeket talán jobban tűzbe hozó készülékeket és lehetőséget arra, hogy a Samsung marketinget támogassák. Az angol és német oldalakon körülnézve a program résztvevői sok-sok tartalmat jelenítenek meg netszerte, néhol ugyan bugyuta, ám néhol szakmailag is tartalmas információkat hozva. bízzunk abban, hogy ez utóbbi lesz itthon a domináns.


Forrás: Samsung Mo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése