2011. október 13., csütörtök

Siri szereti Gorant; iPhone 4S és iOS 5 hírekFelhasználói videó
Közel 9 perces Youtube bemutatóval jelentkezett a BGR forrása. Siri első blikkre eszméletlen és egyben ijesztő dolgokat művel, remélem nem ébred majd öntudatára és rendel valamit a bankkártyánkkal :D A videó első három perce varázslatos, gyors, és megfelelő angol-kiejtéssel rendelkezők számára valóban különleges dolgokat művel, bár magyar webes tartalmak élőszavas keresésére ebben a verzióban egyelőre nem alkalmas. Belegondolva, hogy ha alkalmas lenne, akkor mennyivel lenne gyorsabb a készülék használata, bizony komoly üzenet ez azoknak, akik első blikkre fanyalogtak a 4S bejelentésekor.

Forráshttp://www.bgr.com


Mint a cukrot...
Minden eddigi iPhone verziónál  gyorsabban érte el az iPhone 4S előrendelések száma az egymilliós lélektani határt. Az Apple esetében ugyan nem ugyanazon mérce szerint kell mérni a sikert, mint más márkaneveknél, hiszen amíg más gyártónál komoly erőfeszítést igényel egymillió rendelést letenni az OEM/ODM-ek asztalára, addig az Apple 10-20-30 milliós nagyságrendekben is nyugodtan mer gondolkodni, sőt meg is lépi azt. A hírek szerint a Pegatron (a 4S beszállítója - Asus érdekeltség) máris 50%-kal magasabb rendelés-állományal rendelkezik, mint azt eredetileg tervezte, már 10 helyett 15 millió 4S értékesítésével számol. Meggyőződésem szerint a 4S átmeneti modell, igen hamar érkezhet az iPhone 5, ezért is figyelemre méltó a Pegatron hirtelen megugró rendelésállománya.


iOS5 - letölthető


Frissítés 11/10/13 13:13: Jelentős lassulás, vagy Error 3200 üzenet esetén ne türelmetlenkedjen, Hihetetlen mennyiségű felhasználó próbálja a szervereket elérni.


Letölthető az iOS5, csatlakoztassa készülékét a iTunes-on (minimum 10.5-ös verzió) keresztül és kövessse a lépéseket.
Kompatibilis modellek: iPhone 3GS, iPhone4, iPHone 4S (leve azzal érkezik majd), iPOd Touch (3. és 4. generáció) iPAD és iPAD 2.

A korábban bemutatott újdonságok közül minden gépen elérhető lesz az új figyelmeztető-rendszer, az iMessage, A FindMyFriends funkció, de a Siri nem. iCloud-ozni is mindenki tud majd.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése