2011. december 6., kedd

ZTE szerviz - Az E-Care Kft. már javítja a ZTE Blade-t


A HTC hazai márkaszervizét is ellátó E-Care Kft. már a ZTE Blade készülékek garaciális és garancián túli  javítására is jogosult. Ez olvasható a szerviz honlapján.

Jó 10 éve nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy vásárlóként akkor jár igazán jól az ember, ha megbízható gyártók termékeit vásárolja. Ahogy az tapasztalható is, a megbízhatóság persze relatív fogalom, gyártófüggő és bizony javíthatja a képet egy jó hazai szerviz. Jó 10 éve foglalkozunk mobil eszközökkel PDA-kal, okostelefonokkal, így egyre több olyan szerviz-kimutatással is rendelkezünk, melyek szignifikáns különbségeket mutatnak pl. a gyártók között és nem csak a hibaszámban, de a javítási/probléma-megoldási sebességben is. Kereskedőként hosszú távon csak azzal a termékkel érdemes komolyan  foglalkozni, melynek megbízható, jól elérhető hazai szervize van. Az E-Care ilyen, ezért is remek hír a fenti bejelentés.

A világszerte eladási rekordokat döntő ZTE hazai szervizét tehát ugyanaz a vállalkozás látja el, mint a -szervizstatisztikáink szerint- legjobb gyártónkét, így a HTC-t és feltörekvő másik hárombetűst, a ZTE-t egyazon helyre lehet vinni.

Emlékeztetőül a szerviz elérhetősége: 

  • www.e-care.hu
  • Budapest, 1102, Szent László tér 20
  • +36212524688 (skype)
  • e-care@e-care.hu
Forrás: www.e-care.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése