2012. január 26., csütörtök

Pletyka: Galaxy S III

Már tavaly októberben is pletykálták a Galaxy S III, azaz az S II-t követő high-end Androidos Samsung főbb jellemzői. Most kamu-képpel és újabb kamu-információkkal szórakoztatja magát a nemzetközi sajtó. A hype-ban Eldar Murtazin is beszállt, aki először biztosra vette, hogy az MWC-n bejelenti majd a Samsung a készüléket, ám most már egyre többen az állítják, hogy mégsem az MWC lesz a helyszín. 
Emlékeztető: A Galaxy SII tavaly februárban az MWC-n került bejelentésre, itthon kb. május első-második hetében lehetett kézbe venni. Hasonló ütemezés -ha hivatalosan bejelentésre kerül- az SIII esetében sem lenne kizárható.
  • Októberben ezt pletykáltuk: 1,8GHz DualCore; 2GB RAM; 4,6"-1280x720HD; 12MPix
  • Az újabb pletyka így szól: 2GHz/QuadCore;  2GB RAM/64GB háttértár; HD kijelző; 12Mpix
Az új pletyka és a fenti kamukép sem kizárható, műszakilag ugye nem az első 720HD kijelző lenne, a QuadCore processzorokban is nagyon hiszünk idén, a 2GB RAM és a 64GB háttértár pedig az Android 4.0 miatt is érdekes lenne, lényegében szükségtelenné tenné a lassú memóriakártyát. A képen majdnem keret nélküli kijelzőt látunk, ha a CES-en bejelentett Gorilla Glass2 képességeit elhisszük, nem kizárt, hogy már idén építhető ilyen modell.

Hangsúlyozom: MINDEN FENTI INFORMÁCIÓ PLETYKA, a hivatalos bejelentésig semmit nem érdemes elhinni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése