2012. február 12., vasárnap

Pletyka: HTC Endeavor, HTC Edge, Acer CloudMobile

Az MWC (02/27-03/01) előtti 1-2 hét általában uborkaszezon, a puskaport mindenki későbbre tartogatja, így egyre több találgatás, illetve részinformáció érkezik csak az idei modellekről. Nézzünk néhány ilyet:
  • A HTC-től mindeki nagy újdonságra számít, így a pletykák középpontjában az Edge vagy Endeavor kódnéven futó, négymagos processzorral szerelt HD720 kijelzős okostelefon áll. Ami zavarbaejtő, az a nagy 4,7 hüvelykes kijelző. Persze láttunk már ilyet is, a képarányoks változása miatt sem feltétlenül kell használhatatlan méretű tepsit elképzelni, de azért érdemes figyelni, egy szinten túl nyilván nem kényelmes egy ekkora telefon.
  • Az Acer már januárban bejelentette Cloud-service elindulását, melynek lényege, hogy mobil eszközei automatikusan 30 napos szinkronizációt is kínálnak majd, azaz bármely Acer készüléket is vásárolja meg majd valaki annak pl. a fényképei, vagy dokumentumai minden csatlakoztatott eszközön elérhetők esznek automatikusan. Az IF díjas CloudMobile lehetne az első ilyen termék, melyet vélhetően az MWC-n mutat majd be a gyártó Egyelőre részletesebb specifikációt nem közöltek, de a képek alapján elegáns telefon.
  • Természetesen ha MWC, akkor a borítékolható irányok majd mindenkitől a következők: erősödő processzor; vékonyabb max 9-10 mm-es modellek; nagyobb kijelzőfelbontás; és természetesen az MWC után Android 4.0 nélküli okostelefonnal "kijönni" értelmes sem nagyon van

Forráshttp://www.bgr.com, http://www.theverge.com,http://www.androidapps.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése