2012. február 8., szerda

The Wallee - iPad 2 felszerelés, beszerelés, rögzítés - egy moduláris rendszer mindenek felett

Amikor egy készülék olyan eladásokat produkál, mint az iPAD, akkor megállíthatatlanul növekszik azon kiegészítő-gyártók köre, akik a vélt vagy valósan hasznos termékeikkel igyekeznek meglovagolni a konjunktúrát. Eddig kb. 45 millió iPAD talált gazdára világszerte, így mára a végtelenbe tart a tokok, tartók, autós és asztali kiegészítők száma. A "The Wallee" termékkínálata talán éppen azért kiemelendő, mert valamifajta rendet teremthet a káoszban, az egyes kiegészítők ugyanis egymásra építkezve kínálnak megoldást több problémára.
A rendszer alapvető eleme az iPad 2 -re méretezett tok, mely az Apple gyári Smart Cover fedelével is kompatibilis. E tok hátlapjába épített kivágás pedig lehetővé teszi, hogy a Tabletet tokkal együtt sok-sok célra használhassuk. Így ha akarjuk, akkor tenyérre rögzíthető tartó, ha szükséges, akkor eladótérbe építhető zárható display, de még a gyermekek autózás közbeni videózását is megoldja ugyanaz a tok és a megfelelő adapter együttese.
A lényeg az, hogy a tokból többé ki sem kell venni a Tabletet, a rendszer elemei széleskörű alkalmazást tesznek lehetővé. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése