2012. március 8., csütörtök

Már rendelhető az új iPAD, The New iPad - árak, vásárlás

A hivatalos bejelentés követően néhány órán belül listázta az eXpansys a szokásos változatokat. Az európai megjelenés évek óta káosszal jár, az iPAD2 legutóbbi bejelentésénél az alábbiakat tapasztaltuk.
  • Limitált készlet érkezik majd minden kereskedőhöz
  • Extré lehet az árazás is, már kiajánlott áron is módosíthatnak a kereskedők (kell/nem kell alapon gyakran a beszerzési feltételei is változnak a megbízható forrásból származó készülékeknek, egy-egy 100-200 db-s tételért pl. szabályos harc folyik néha :). 
  • Általában elsőként a hivatalos Apple csatorna kereskedői kapnak a termékből, később pedig az olyan nagy nemzetközi kereskedők készletei is feltöltésre kerülnek, mint az eXpansys, Clove, Amazon stb.
  • Az európai indulás néhány nappal megelőzi majd a hazait, de árak tekintetében a hazai csatorna nettó árazása kezdetben tavaly jobb volt.
  • Mindezek ellenére aki biztosan szeretne hozzájutni már az első napokban, annak érdemes lehet akár több helyen is előrendelést leadni. Az eXpansysnál nincs kockázat, az érkezésig bármi lemondható. Ha nekik lesz előbb, akkor eldöntheti, hogy a már elfoglalt 'érkezési sorban' és a kínált áron valóban le is hívja-e a készüléket.
VÁSÁRLÁS, ÁRAK:


16 GB 32 GB 64 GB
WiFi 16-WiFi-Fekete
16-Wifi-Fehér
32-WiFi-Fekete
32-WiFi-Fehér
64-WiFi-Fekete
64-WiFi-Fehér
3G/LTE 16-3G-Fekete
16-3G-Fehér
32-3G-Fekete
32-3G-Fehér
64-3G-Fekete
64-3G-Fehér


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése