2012. március 27., kedd

RAKTÁRON! Vásárlás, ár, akció! Ajándék fólia - HTC One X és One S rendelése mellé!

04/02 11:16 Frissítés: 
- A dobozban normál HTC headset érkezik, nem a Sensation Xe-nél bevezetett Beats HS
- Magyarítás Morelocale2-vel lehetséges, elérhető nyelvek: (DE) German; (EN) English; (ES) Spanish; (FR) French;(IT) Italian;(PL) Polish
- A kiszállítások már elindultak

03/30 14:40 Frissítés:
- Raktáron a One X
- A rendelt volumen negyede érkezett (75% szürke, 25% fehér arányban kb. 1K), azaz mihamarabbi megerősítést kérünk mindekitől, aki még nem jelezte vissza, hogy kéri-e. AKi vár, lemaradhat
- A már megerősített rendelések feladás előtti statusban (100% ready)
- Magyarítás/nyelv, Mi vana  dobozban a fórumszálakon lesz látható, de itt is publikáljuk amint a bontás/ellenőrzés megtörténik!

03/27 20:27
Rendeljen most HTC One X vagy HTC One S okostelefonokat az EXPANSYS oldalain és megajándékozzuk Önt egy Krusell képernyővédő fóliával (értéke kb. 20 EUR)!

* Az ajánlat nem összevonható más érvényben lévő EXPANSYS akciókkal, a készletek erejéig érvényes, a szállítási díjakat nem tartalmazza, csak az EXPANSYS oldalain leadott rendelésekre alkalmazható.

Részletesebb információk, kérdés-felelet:

 • A korábbi (előrendelés, előzetes regisztráció) vásárlók is is jogosultak az akcióra, automatikusan felkerült a rendeléskövető hivatkozásokra a jelzett ajándék
 • A készülékek tervezett érkezése: április első hete
 • Magyar nyelvi környezet? pl. Morelocale2-vel
 • SIM kártya? Micro SIM >> vágó1; vágó2
 • Memóriakártya? Nincs foglalat sem. Dropbox van és beépített tár
 • A csomag tartalma? A szokásos semmi extra (készülék, akku, töltő-adapter, töltőkábel, headset, SIM-nyitó). 
 • Mennyi érkezik? Mint mindig, ez most is titok, de az akciós fólia mennyisége 4-szerese az álamfő plágium-ügyét vizsgáló bizottság által készített jelentés oldalszámának
 • Érdemes-e előrendelni? Sokadszorra is igen (Mert semmit nem kockáztat. Mert a feladásig bármikor lemondható. Mert így biztos, hogy jut, ha kevesebb érkezik.)
 • Garancia? 24 hónap, hazai márkaszervizben
 • Kártyafüggetlen? Természetesen!
 • EU beszerzésből érkezik? Természetesen, az expansys üzemelteti a HTC kiegészítő boltját is, nem értékesít bizonytalannak számító vagy pl. jogállásában más ázsiai forrásból
 • Ha nem ezt, akkor mit vegyek? Az Xperia S megjelenésekor már fejtegettem, hogy a jelen piacán valamivel egyszerűbb ilyen döntéseket hozni, mert több gyártó kínál hasonlóan -és talán már-már szükségtelenül- brutális műszaki teljesítményt. Legalább 4-5 gyártó nőtt fel, vagy ha csúnyábban akarok fogalmazni lépte át/le a HTC-t. Kétségtelenül a One X az első négymagos /Android 4-es és nagynevű brand, ráadásul a hazai szervize is rendezett bármely EU-s beszerzésnek. Aki türelmetlen, vegye ezt, csaknem bizonyos, hogy nem fogja megbánni. Aki türelmesebb, annak az következőket is érdemes lehet átnéznie: Panasonic Eluga Power, Huawei Ascend D Quad, LG Optimus 4X HD, Xperia S. És persze hetek óta mindeki várja a Galaxy S III-t. Az sem kizárt, hogy a Galaxy SIII be fog "robbanni" a piacra, pletykák szerint ugyanis a Samsung pedig az Apple-stratégiát igyekszik koppintani, azaz a bejelentést követő 2-3 héten belül EU-szerte kapható lesz.

9 megjegyzés:

 1. A magyar nyelv lehet kérdés még egy ilyen telefonnál, illetve eleve ICS-nél?? :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. re:zoti
   A jelzett 5% erejéig éppen lehet, de én sem nagyon hiszek benne. Alapvetően ugye 2 dologról beszélünk mindig a HTC esetében:

   a.) Technológiailag már az legutóbbi elmúlt 8 EU-s modell mindegyike tartalmazta ugyanazokat a magyar állományokat, amit a kelet-európai csatorna is használ. De bekapcsoláskor ezek nem mindegyike látszott, legegyszerűbb ehhez az ajánlott morelocale volt. Bekapcsolható volt a jelzett SW-vel is, egyéb módszerekkel is.

   b.) Más kérdés, hogy a gyártó akarja-e még mindig szabályozni, hogy pl. egy UK vásárlónak a román/szlovák és egyéb régiók nyelvei is láthatóak legyenek, vagy felesleges. Erre most még nem tudom a választ. Egészen addig, amíg az első gép bekapcsolásra nem kerül. Technológiailag kivitelezhető akár az is, hogy az első bekapcsoláskor mindössze az alapnyelvek (az eXpansys és a Nyugat-Eu HTC csatorna fő piacát jelentő országok nyelvei pl.: UK/FR/DE/IT) kerüljenek csak elő.

   Tudom, ez jelentéktelen és nem is túl fontos, de akadhat, akinek meg igen. Számukra adott esetben a garantáltan bekapcsoláskor választható dedikált Kelet-Eu modellek jelentik a megoldást.

   Törlés
 2. Válaszok
  1. Én most nem úgy olvastam, hogy azzal jön, holott a bejelntéskor még ebben reménykedtem.

   Több UK retailert néztem át, senki sem erősítette meg még a doboz tartalmát. Azaz én a hagyományos HTC fülesre számítok, nem a belépő OEM beats-re.

   Számomra is logikátlanul hangzik, hogy nem adják mellé, de jelenleg ez az info olvasható a legtöbb oldalon.

   Amikor pedig az első raklap beérkezik majd, a jelzett terméklapok fórumbejegyzésein az expansys minőségügyi felelősei publikálni fogják a doboz pontos tartalmát/nyelveket, ahogy pl. legutóbb az Xperia S esetében is (http://www.expansys.hu/ft.aspx?k=253452) tették.

   És nyomozom is, hogy valaki végre képes-e megerősíteni, hogy lesz-e/sem (mert a gyártó még mindig nem teszi). Ha tudni fogom, bizonyosan frissül a blog és termékoldalak is.

   Törlés
  2. Sajnos a hallgatás alapján azt sejtem én is, hogy nem lesz. Főleg, hogy külföldi szolgáltatók limitált számban adják a fülhallgatót hozzá (nem a deluxe csomagra gondolok), valamint nem kell a beats füles a működéshez, mint a Sensation XL/XE esetében. Nem értem, hogy egy ilyen drága készülékhez miért nem képesek hozzácsapni egy ~10e forintos fülest - bár nem egy minőségi cucc, de ha már így reklámozzák... A dolog nem tántorít el ettől függetlenül, csak kicsit paradox, hogy a házra rányomják a logót és csak egy szoftveres addon-t adnak hozzá... A fólia viszont kárpótolja a dolgot! ;)

   Törlés
  3. - egyrészt igazat adok, logikus is lenne, kéne is mellékelni, ha már ez a marketing-érv

   - másrészt semmi nem biztos, amíg nincs kibontva az első doboz. sajnos ezt a választ kaptam az expansysos termékfelelősől is

   Törlés
 3. Elég szomorú. Pedig én is reménykedtem, hogyha már BeatsAudio akkor talán járna hozzá egy remek füles is. Egyébként se értem én, hogy akkor most benne van az a bizonyos hangchip vagy ez csak egy szoftveres mókusvakítás?

  VálaszTörlés
 4. Vagy van akinek már el is küldték, azaz Shipped. Pl. én ha minden igaz már Hétfőn kézbe is vehetem. Eddig abszolút de pozitív a tapasztalat. Az eddig várható időponthoz képest ez óriási dolog. Well done Expansys.

  VálaszTörlés
 5. - Sajnos nincs BEats headset a dobozban
  - Magyarítás morelocale2-vel
  - doboz tartalma: http://www.expansys.hu/ft.aspx?k=253486

  VálaszTörlés