2012. május 21., hétfő

Galaxy S III teszt - GSMArena bemutató, értékelés

Nagyon alapos, számtalan képpel és videóval illusztrált Galaxy S III bemutatót készített a GSMArena hamarosan megjelenő Galaxy S III-ról. Kiemelten ajánlott, bár hosszú olvasmány mindenki számára. Néhány főbb aggodalomra már most választ kapunk, elsősorban ezeket emeltem ki, természetesen a teljes anyag áttanulmányozása kiemelten ajánlott:
 • Műanyag ház - Sajnos igen. De nem 'gagyi', nem vállalhatatlan, vagy kritikán aluli minőség
 • PenTile mátrixos kijelző - A HD720 felbontás kimagasló. Jó a látószög, jó a fényerő, gyakorlatilag nem lehet ok a panaszra. Érdemes a kiemelt nagyított képeket is összehasonlítani
 • 2100 mAh akku + Üzemidő: 43 órát mért a GSMArena!
 • Teljesítmény: 7 Benchmark alkalmazással is nekifutottak, mindenhol az élen
 • HD videózás: a beágyazott 1080P videón még az autók rendszámai is jól olvashatók, ha megállítjuk! A Burst-shoot is kiváló felvételeket készít, sőt a legjobb felvétel mód akár HDR képek készítésével is kombinálható. Digitális fényképezésben járatlanok is kiváló képeket tudnak készíteni.
 • Böngészés: A négymagos processzor és a kiváló kijelző segítségével lényegében már nem csak desktop-közeli, hanem azzal egyenértékű az élmény. Gyors, akár 1080P HD FLASH videók lejátszása is akadozásmentes a beágyazott böngészőben.
 • KIES AIR: Webserver segítségével WiFi-n pl. PC segítségével is könnyedén használható a készülék
Összegezve az anyaghasználatot leszámítva lenyűgöző készüléket épített a Samsung, érdemes a teljes angol nyevű tesztet pontról-pontra áttanulmányozni:


Vásárlás, Ár:

2 megjegyzés:

 1. Az lett volna a minimum, hogy a teljes tesztet fordítod!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az nem lett volna jó. Mivel kedvcsinálónak szánom, sosem fordítunk teljes anyagot. A jövőben se számíts ilyesmire.

   Törlés