2012. május 11., péntek

Vásárlás, ÁR: Bomba áron Galaxy Tab 7.0 Plus! (~ nettó 210 EUR)

A HTC Flyer megjelenésekor botrányosan drága volt, aztán egy huszárvágással a gyártó ejtette az árakat és hetek alatt ki is fogyott, mára már csak elvétve elérhető és az ára ismét nem egyedi. Ám akinek akkor nem jutott HTC, annak most a kedvező áron kapható Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus verzióját érdemes átgondolnia! Ha egy otthoni vagy mobiltelefonos hotspottal kiegészített csak WiFi-s Tabletre fáj a foga, remek paraméterlistával, ez kiváló alkalom lehet.

Mitől érdekes? A Samsung ígéretei szerint bizonyosan ICS (Android 4) frissítésre is jogosult lesz a készülék, tehát kiváló áron ismét korszerű modellként lehet majd tekinteni a gépre (hiszen kiváló eBook-olvasó, médialejátszó, e-mail és webkliens, aki ide-oda rohangál nap közben, annak egy nem túl nehezen hordozható, de szükség esetén vállalható kijelzőt adó megoldás lehet, akár BT billentyűzettel is kiegészíthető notebook pótlék)

Kellemesen hordozható 7 hüvelykes, nem a hazai piacon még mindig hódító használhatatlan kijelző/felbontás, hanem normális, desktop-közeli élményt garantáló 1024x600-as kijelző és hát ugye Samsung TAB, azaz az Apple utáni második legnagyobb értékesítő gyártósorairól érkező Tablet. Hétfőtől raktáron néhány százas mennyiségben!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése