2012. augusztus 28., kedd

Vásárlás, ár: Ennyiért kinek nem? Android, DUAL SIM, Liquid Gallant Duo raktárról!

Az év eleji okostelefonos jóslatok a piac lassuló növekedéséről és ezzel együtt az árak folyamatos csökkenéséről szóltak. Nos az ACER megfogadta az elemzői vélekedéseket. Még nem tudom mi a baja, de a Gallant Duo érdekes, főleg az árcédula nyugtalanító  :)
A Liquid Gallant Duo kifejkezetten kellemes árszintet kínál és ha szívünkre tesszük a kezünket, akkor nem is túl gyenge műszaki specifikációk mellett. Alapvetően a standby Dual SIM, az Android 4.0 és a qHD kijelző együttese ritkaság is, érdekes is, akinek egyszerre van szükséges a munka mellett pl. családi telefonra is és nem akar több készüléket hordozni, annak ajánlott megoldás. A nettó 150 EUR körüli induló ár mellett pedig nehéz szó nélkül elmenni. Főleg ha belegondolunk, hogy a szép eladásokat produkál HTC Sensation és Sensation XE szintén qHD kijelzővel még 300 EUR körül is jó vételnek számított, vagy éppen a Razr és maxx is ugyancsak 960x540-es kijelzőt hoz.

Amiért persze átgondolandó -és nem összehasonlítható az említettekel- a készülék, az a szokásos üzemidő, az 1500 mAh akku hamar elfogyhat. Az Acer ügyesen áraz, teszi a dolgát, de még nem egy súlycsoport az említett márkákkal. Az MTK 1GHz-s processzora sem számít túl ismertnek, bár sok elemző szerint kifejezetten jónak is tekinthető a Cortex-A9 mag köré épített megoldás. De akkor is, közel a piaci ár felezőjénél hozza közel azt, amit a nagyok.

Ár, vásárlás: http://www.expansys.hu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése