2012. szeptember 9., vasárnap

Acer Liquid Gallant Duo Dual SIM Android teszt, bemutató a WikiTech oldalain

Augusztus végén hívtuk fel a figyelmet az Acer új dömpingáras Dual SIM okostelefonjára, ugyanis az, hogy elfogadható áron jót is adnak, eddig nem volt természetes. Számomra mág hosszú időn keresztül nem is lesz az, de ha Sanciman az eddigi munkássága során nem jegyzett vagy 50 különböző, a témába vágó tesztet, akkor egyet sem. Nyilván érdemes tehát odafigyelni a készülék 95%-os eredményére!

Néhány fontosabb megállapítás és kiegészítés az alább javasolt teszthez:
  • A Liquid Gallant Duo klasszikus DSS (Dual Sim Standby) készülék, azaz van erősebb tudás, de már ez is elegendő lehet sokak számára pl. mukahelyi/otthoni aktivitások szeparálására.
  • Meglepően gyors, fogyasztását pedig az 1+1=1.5 oximoron jellemzi leginkább. 
  • A morelocale2 alkalmazásával a készülék részlegesen magyarítható, de jobb így hagyni (pl. Call setting angol, de a rendszerüzenetek jelentős rész magyar, a beállítások egy része magyar), egészében nem segít a sok esetben bevált módszer.
  • A gyors és ütős készülék európai premierje talán túl zajosan is sikerült, talán készületlenül érte az Acer európai vonalát is, ugyanis azonnal hiánycikk lett. Az első héten érkezett készletek 3-4 nap alatt kifogytak, jelenleg a tesztben is jelzett EXPANSYS 1-2 héten belül újabb 1200 készülék érkezését várja.
A teljes tesztet feltétlenül ajánlott elolvasni:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése