2012. szeptember 23., vasárnap

Ár, vásárlás: iPhone 5 raktáron? - Vásárlás gyakori kérdések


Beárazta az EXPANSYS az Apple iPhone 5 modelleket, rendelhető a termék. Szokás szerint a leggyakrabban előforduló kérdéseket igyekszünk tisztázni.

Mikor lesz készlet?
Nem tudjuk pontosan. EXPANSYS folyamatosan azon dolgozik, hogy a lehető legtöbb készülék kerüljön be a raktárakba, hogy onnan azonnal el is indulhasson azokhoz, akik előrendelést adtak le.
Két dolgot nyilvánvalóan látni kell. 1. Az eddigi összes Apple iPhone bevezetés így indult. 2. Fokozottan igaz az EXPANSYS-os nyomkövetőre, hogy semmit nem érdemes Apple iPhone esetekben készpénznek venni.
Hogyan adjak fel tehát rendelést?
Ha szeretne készlethez jutni, akkor olyan rendelés érdemes tenni, mely könnyedén lemondható, de ha van készlet, akkor egyből al is induhat Önhöz! Azaz ha máshol is várakozik, ott is van ígéret, akkor vagy az utánvétes, vagy a bankkártyás vásárlás az a forma,  mely a készlet érkezéséig bármikor könnyedén lemondható, amúgy nem terheli/nem fizet. 

Több darabot vásárolnék, van-e jobb ár, mikor kaphatom meg?
Az első hetek őrületében többnyire nincs a terméknek volumen-árazása sem, sőt az EXPANSYS vásárlási szabályzata szerint nem feltétlenül élvez előnyt a nagyobb vásárló. Azaz ha valaki viszonteladásra vásárolná, gyakrabban háttérbe szorul a kiszolgálási sorban, mint az 1-1 db-s rendelések, hiányhelyzetekben ugyanis az elsődleges cél a végfelhasználók kiszolgálása.

Ár vásárlás, rendelés:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése