2012. október 2., kedd

HTC ONE X+ - A Plus egy "új" HTC okostelefon

A néhány nappal korábbi HTC Windows Phone 8 bejelentéseihez hasonlóan -nagy füsttel, de lángmentesen- érkezett még egy nagyképernyős Androidos HTC. Szaporítani sem érdemes a szót, a pletykáknak megfelelően nőtt a háttértár, az akkut és a processzort is cserélte a gyártó a ONE X-ben, így megszületett a One X+. Vélhetően nem volt elegendő alkatrész a tavasszal beígért és "év végig kitartó" ONE X sorozat folytatásához, ezért vérfrissítésként is meg lehet próbálni eladni a szükséghelyzetet. A Plus-ról majdnem szóról szóra ugyanazt az "ikonikus" marketing üzenethalmazt kommunikálja a gyártó, mint a pár hete bejelentett készülékeiről, egyedüli érték talána  64 GB háttértár, hiszen az előző kör nem volt bővíthető, a Dropbox meg csak nem pótolja, ha 10 GB lopott zenét akarsz mindig magadnál tudni. Bízzunk tehát abban, hogy legalább sikerül vonzóbb árat hozni, mint a korábbi verzió. A továbbiakat inkább másoljuk, minthogy tovább dühöngjünk azon, mennyire képtelen kikapcsolni valaki azt a bullshit-generátort:
Teljesítmény és sebesség.
A fantasztikus, 1,7 GHz-es négymagos processzornak köszönhetően ez a kiemelkedő Androidos telefon még jobb lett, így könnyedén kielégíti megnövekedett igényeid. A weboldalak betöltése, a videók megtekintése és az animációk elérése gyors – és ezt úgy értjük, valóban gyors! A kiemelkedő képminőségnek köszönhetően a játék zökkenőmentes és feledhetetlen.

Soha nem fogsz lemaradni a tökéletes pillanatról.
Az egyetlen gombnyomással aktiválható sorozatfelvétel funkció másodpercenként 4 képet kattint el, így biztos lehetsz benne, hogy mindig tökéletes képet készítesz. Ragadd meg a barátok arcán felvillanó örömöt, amint azt kiáltják, „meglepetés”, vagy azt, amikor egy kissrác kivédi az első gólt a kapuban. A sorozatfelvételnek köszönhetően mindig, minden pillanatot rögzíthetsz.

Ne csak hallgasd a zenét – érezd is a beépített Beats Audio funkcióval.
Igazán magával ragadó zenei élmény a kiemelt basszusnak, a tisztább énekhangzásnak és a meglepően valósághű magas hangtartományoknak köszönhetően az összes zene, játék, film és videó esetében. A HTC egyedülálló zenei központja és a Sync Manager segítségével pedig gyorsan elérheted kedvenc dallamait.

Magával ragadó HD élmény utazás közben is.
Kölcsönözz vagy vásárolj filmeket és tv-műsorokat a HTC Watch 2.0 több ezer lehetősége közül. A játék még magával ragadóbb és gördülékenyebb lesz a PlayStation™ által hivatalosan elismert HTC-vel. Kiemelkedő játékos lehetsz a szuperérzékeny érintőképernyővel. Élvezd a játékot a briliáns HD képernyőn, vagy akár nagyképernyőn is a HTC Media Link HD funkciónak köszönhetően, amellyel mindenki örömére vezeték nélkül vetítheted ki egy tv-re a kedvenc tartalmaid.

Minimalista, ikonikus külső.
Ezek a lenyűgöző és kiemelkedő funkciók mind egy vékony, könnyű polikarbonát házban kaptak helyet, amelyet a domború, 2.5 D Gorilla üveg fed le úgy, hogy körülfogja a telefon széleit. A HTC One X+ képernyője még extrém körülmények között is jól látható. Kifinomult külsejének köszönhetően új osztályt alapított a telefonok világában.

A ONE X+ főbbb jellemzői:

  • Android Jelly Bean, Sense TM4+, microSIM
  • 1,7 GHz, Tegra 3, Quad-core
  • 4,7 hüvelykes 1280x720 SLCD 2 Gorilla Glass2 kapacitív kijelző
  • 1 GB RAM, 64 GB háttértár, nincs memóriakártya-bővíthetőség
  • HSPA, BT, WiFI, AGPS/Glonas, DLNA, NFC
  • micro USB, 3,5 mm jack, MHL
  • 8 Mpix BSI kamera, 1080 HD videó, 1,6 Mpix első kamera
  • Szenzorok: gyro, G-érzékelő, digitális iránytű, közelségérzékelő, környezetifény-érzékelő
  • 134,36 x 69,9 x 8,9 mm; 135 gramm
  • 2100 mAh akku


Forráshttp://www.bgr.comhttp://www.htc.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése