2012. november 2., péntek

Huawei D QUAD XL - BGR bemutató, érdemes lehet kivárni az érkezését

Érdemes lehet várni a HUAWEI D QUAD XL-re, a Huawei saját fejlesztésű processzorával és nagyteljesítményű akkumulátorral ellátott okostelefonjára. Tesztelte a készüléket a BGR és kiváló teljesítményről, remek üzemidőről számolt be.

Nézzük a főbb megállapításokat, szokás szerint ajánljuk a teljes angol bemutató átolvasását is:

  • A készülék nem a legvékonyabb, de ennek ellenére remekül illeszkedik a kézbe. Érzetre a Razr és a Nexus 7 minőségét hozza, egyáltalán nem tűnik 'olcsó kínai' holminak.
  • A 4,5 hüvelykes 1280x720-as kijelző kiváló, nem túlméretes, és lényegében az Apple  'retina' kategória. Éles, jól látható, profi.
  • A Huawei a "világ leggyorsabb" okstelefonjaként hirdette meg a telefon még idén februárban, a mérések alapján valóban igen jól teljesít. A marketinget leszámítva valóban érdekes a K3V2 névre hallgató saját fejlesztésű Huawei processzor. Reméljük ennek köszönhetően az árcédula is vonzó lesz.
  • Akik szeretik a megszokott Android kezelőgombokat, azok számára jó hír, hogy a készülék rendelkezik kapacitív gombokkal is (back/home/menu). Ez ugyan már nélkülözhető, de aki pl. korábbi HTC-ről váltana, annak talán nehezebb egy teljesen gomb-nélküli telefont megszokni, így a Huawei jó választás lehet.
  • A nagy 2600 mAh-s akku valóban képes egész nap kiszolgálni az átlagos igényeket. Nem cserélhető ugyan és ez hátrány lehet 1-2 év múlva, de a jelenlegi készülékekkel összemérve átlagon felülinek nevezhető.
  • Egyedül talán a nem túl kiváló kamera miatt érheti szó a ház elejét. Nem rossz ugyan, de több tesztképen is látható pl. az iPhone5-el szembeni gyengesége.
Ár, vásárlás, előrendelés:

Forrás: http://bgr.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése