2013. január 20., vasárnap

Elindult a Jelly Bean frissítés a Galaxy Note 10.1 és Tab 2 modellekre

A Techradar információi szerint elindult a JB frissítés Tab 2 7 és és a Galaxy Note 10.1 modellekre. Az S Pen funkció is bővítésre került az új rendszeren, így aki stylus-sal kezelhető számos tekintetben korszerű tabletet szeretne, annak érdemes átgondolnia ezt a készüléket.

Ár, Vásárlás: 


Forráswww.techradar.com

3 megjegyzés:

 1. Lehet tudni, hogy meddig érkeznek még hivatalos Android frissítések a készülékekre?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ha pedig a kérdés arra vonatkozott, hogy JB 4.2 vagy továbbiak lesznek-e, arra fix ígéret nincs.

   Egy Google-Samsung szándéknyilatkozat van még kb 2011-ről, hogy a frissítés min 18 hónapig élő/free a gyártóknak, ezzel igyekszik ösztönözni a Google a gyártót.

   De a Samsung e területen eléggé élen is jár, nézd meg, a Galaxy S II még mindig kap frissítést, ugyanez a versenytársak hasonló korú/tudású modeljeire (pl. HTC Sensation) még bejelentés szintjén sem igaz.

   Magyarul: fix ígéret nincs, a Samsung vezető pozíciója és volumen-eladásai a reménykeltők, ha a hosszú supportot szeretnénk (naná).

   Törlés

 2. A mettől-meddig kérdésekre sosincs egzakt válasz, csak a ködös "sok szempont szerint szabályozzák ezt a kérdéskört" a gyártók, többnyire nagyobb régiók szintjén (pl US/UK/Nyugat-Eu/Kelet-Eu) is.

  Amennyire egyéb forrásokból tudható, sok ROM a lengyel Samsung tech-centereiben alakul, így ha egyéb régiós korlát nincs (pl. USA At&T vagy egyéb szolgáltatói privilégiumok), akkor az Mo-n is futó, független modellekre is max. 1 hónapon belül érkezhet.

  VálaszTörlés