2013. február 8., péntek

Ár, Vásárlás: Blackberry Z10 raktáron február 20-tól

Végre látható szállítási határidőt tudunk mondani a fekete BlackBerry Z10 érkezésére. A készülék induló ára nettó 544 EUR körüli. Véleményem szerint ez kicsit sok, 500 reálisabb lenne, de az első regisztrációk alapján elég komoly érdeklődés mutatkozik a készülékre, az érkező készletek felét már lekötötték az előrendelések.


Mit érdemes tudni?
  • Ár, vásárlás: http://www.expansys.hu/blackberry-z10-black-242143
  • Előrendelés kockázatai? - nem terhelik, nem fizet, csak amikor tényleg szállítanak, ha másnál hamarabb van, a beérkezésig bármikor törölhető a rendelése  - bővebben itt
  • Csomag tartalma? Magyar nyelv van-e? - Az első érkező adagból tesztkészülékeket is eljuttatunk majd független értékelőhöz, e bemutatók segítenek majd ezen kérdésekben.
  • Mennyire biztos a jelzett 02/20? Semennyire. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az elmúlt években alig akadt olyan termékbevezetés, mely pontosan akkor indult volna, amikor azt elsőre ígérték. De javuló a tendencia, az Apple után már néha a Samsung is el-eltalálja az ígért dátumot 1 hetes tűréssel és ha a Z10 nem lesz sikeres, akkor a BB alaposan át kell gondolja a jövőjét. A siker egyik összetevője pedig a sebesség is, hiszen egy MWC alatt induló értékesítés már sokakat elbizonytalaníthat. Így bízunk abban, hogy minden a helyén lesz, időben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése