2013. február 18., hétfő

ÚJ ígéret: BlackBerry Z10 - 2012/03/01

Nyilvánvalóan borítékolható volt, hogy hazudni fogunk, amikor hittük, hogy 02/20-al lesz BB Z10 készleten. Az új ígéret 03/01. A különbség annyi, hogy addigra az MWC már be is csuk majd, így egy-egy újabb, érdekesebb készülék felülírhatja majd a BB iránti jelenlegi érdeklődést. Amint tudunk valamit, azt rögtön idehazudjuk közöljük minden kedves érintettel :D.Mit érdemes tudni?
  • Ár, vásárlás: http://www.expansys.hu/blackberry-z10-black-242143
  • Előrendelés kockázatai? - nem terhelik, nem fizet, csak amikor tényleg szállítanak, ha másnál hamarabb van, a beérkezésig bármikor törölhető a rendelése  - bővebben itt
  • Csomag tartalma? Magyar nyelv van-e? - Az első érkező adagból tesztkészülékeket is eljuttatunk majd független értékelőhöz, e bemutatók segítenek majd ezen kérdésekben (várható tesztek a köv. portáloktól: pdaplus.hu, wikitech.hu, tech2.hu)
  • Mennyire biztos a jelzett 03/01 02/20? Semennyire. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy az elmúlt években alig akadt olyan termékbevezetés, mely pontosan akkor indult volna, amikor azt elsőre ígérték. De javuló a tendencia, az Apple után már néha a Samsung is el-eltalálja az ígért dátumot 1 hetes tűréssel és ha a Z10 nem lesz sikeres, akkor a BB alaposan át kell gondolja a jövőjét. A siker egyik összetevője pedig a sebesség is, hiszen egy MWC alatt induló értékesítés már sokakat elbizonytalaníthat. Így bízunk abban, hogy minden a helyén lesz, időben. újabb késésé már nem lesz. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése