2013. március 22., péntek

Frissítve: Ár, vásárlás: HTC One - Ma épp Április 14-re várjuk

Legutóbb március 15-én március 3-án még úgy tudtam, hogy Petőfit már sokan az új HTC ONE-on olvasnak majd. Pedig én hittem csodabogárban, csak pozitívan gondoltam arra k...va szállítási időpontra. Most majd másikra gondolok pozitívan. Az új dátum 03/19 03/29 04/12 04/26. Nyilván ugyanannyira érdemes elhinni, mint ahogy a 03/14 03/29-t két hete! Most ezt mondták. Majdhogynem lényegtelen, miért nincs, ha valakit azért érdekel, akkor állítólagos pletykák a késedelem okairól itt és itt.

Frissítés 03/22 17:27 - Több nemzetközi oldalon is elcsúsztatva. Egyre komolytalanabb. Az új magyarázatok szerint a beszállítók nem vették elég komolyan a HTC alkatrész-rendeléseit, nem is tudták jól becsülni, ezért kapacitáshiányok alakultak ki. De most komolyan, kit érdekelnek a magyarázatok?

FRISSÍTÉS 03/13 16:52 - A reggeli info délutánra +10 napos késedelembe esett.
Új dátum van 03/29
Holnap Galaxy SIV bemutató!

FRISSÍTÉS 03/13 9:17 - Több nemzetközi oldalon már tényként kezelik a 03/29-es, azaz a hó végi érkezést is. Termékfelelősünk visszajelzései alapján egy kontingens érkezése továbbra is a tegnap jelzett időpontra várható. Bár ez sajnos csak annak reménysugár, aki már korábban "sorba állt".

Vélemény: Nem meglepő, nem váratlan, egyszerűen csak egyre bosszantóbb, hogy az amúgy negyedévente folyamatosan önmagát alulmúló gyártó képtelen betartani, vagy eleve csak össze-vissza ígérget.Főbb információk:
  • Lokalizáció, magyarítás: az első videók alapján igen, van/megoldott. Bár mindig problémás lehet, itt olvashat erről részletesebben
  • Mennyire bizonyos a Március 19.? Külön ki szoktam emelni, az Apple-t leszállítva én még nem láttam olyan indulást, mely pontosan a jelzett napon történt, így természetesen most is fenntartással kezelendő a kérdés. 
  • A csomagban? Csak a szokásos (töltőkábel és adapter, készülék, headset - nem beats)
    Előrendelés értelme? Bővebben alább, röviden: 1. semmit nem kockáztat 2. nem terhelik, nem fizet, de jog arra, hogy ha túlkereslet alakul ki, akkor érkezési sorban előbb kap, aki előbb jött.
  • KÉRJÜK erősítse meg előrendelését! A HTC ONE-ra az idei legnagyobb érdeklődést regisztrálta az EXPANSYS, várhatóan a beérkezés napján máris túlkereslet alakul majd ki, érdemes tehát előre rendezni a rendezendőket (bankkártyás vásárlásnál - authorizáció, banki utalásnál - utalás, Utánvét - megerősítés)
ÁR, VÁSÁRLÁS:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése