2013. március 3., vasárnap

Március 14: HTC ONE raktárról - erősítse meg előrendelését!

Ha hinni lehet a jelenlegi gyártói visszaigazolásoknak, akkor a HTC mindent megtesz azért, hogy lépéselőnybe kerüljön a Samsunggal szemben (melyet március 147-én jelent be a gyártó). A HTC One-ból az EXPANSYS két verziót rendelt, közel 2000 készülék érkezése várható az első napon (ennek azonnali továbbítására is rendelkezik kapacitásokkal az EXPANSYS). A mai információk alapján már március 14-re várható az érkezés, azaz a korábban március végére ígért szállítások állítólag akár 2 héttel előbb indulnak!Főbb információk:
  • Lokalizáció, magyarítás: az első videók alapján igen, van/megoldott. Bár mindig problémás lehet, itt olvashat erről részletesebben
  • Mennyire bizonyos a Március 14.? Külön ki szoktam emelni, az Apple-t leszállítva én még nem láttam olyan indulást, mely pontosan a jelzett napon történt, így természetesen most is fenntartással kezelendő a kérdés. 
  • A csomagban? Csak a szokásos (töltőkábel és adapter, készülék, headset - nem beats)
    Előrendelés értelme? Bővebben alább, röviden: 1. semmit nem kockáztat 2. nem terhelik, nem fizet, de jog arra, hogy ha túlkereslet alakul ki, akkor érkezési sorban előbb kap, aki előbb jött.
  • KÉRJÜK erősítse meg előrendelését! A HTC ONE-ra az idei legnagyobb érdeklődést regisztrálta az EXPANSYS, várhatóan a beérkezés napján máris túlkereslet alakul majd ki, érdemes tehát előre rendezni a rendezendőket (bankkártyás vásárlásnál > authorizáció, banki utalásnál > utalás, Utánvét > megerősítés)
ÁR, VÁSÁRLÁS:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése