2013. április 15., hétfő

Megérkezett a HTC ONE - hamarosan részletes bemutató a wikitech.hu-n


Ma több hazai vásárlóval együtt megérkezett hozzám is a HTC ONE. Az elmúlt hetek várakozása és az a piszkoskodás, amit a HTC és az EXPANSYS a kiszolgálásban művelt, engem bizony nem spanolt fel, így a gépért olyan nagyon már nem is tudok lelkesedni. A napi 70 HTC ONE chat/telefon/beszélgetés/levelezés amúgy is eléggé öli a kereskedelmi motivációt, ha amúgy nincs is mivel kereskedni, de a multilaterális anyázásban sem akarok én már jó lenni, egyre rosszabbul kezelem a reklamálókat. Az üzenet természetesen csak azoknak szól, akik -amúgy érthetően és jogosan- anyáztak, miért nincs még gép, és hát -érthetően- nálam jobb meg nem akadt az útjukba, akinek jól megmondhatják. De elég a nyavalygásból, tényezzünk inkább. Nyelvek, doboz tartalma alább. Teszt hamarosan a wikitech.hu oldalain olvasható.


Száraz tények, a doboz tartalma/nyelvek témakörben:
 • Első bekapcsoláskor elérhető nyelvek listája: Angol, Francia, Német, Spanyol, Olasz, Portugál
 • A Magyarítást, vagy szebben a Lokalizációt Morelocale 2 segítségével teszteltük:
  Teljesnek tűnik (több itt)
 • A doboz a képen látható lapos vékony. Tartalma: SIM-nyitó, USB-adapter, Headset, Micro USB kábel. A Headset nem Beats, de lapított (gubancmentes) kábeles, 2 extra fülbetéttel jön.


Rapid hiperszubjektív vélemény:

 • Gyors, elegáns, szépen összerakott, jónak tűnik. Elsőre. Másodikra szerintem az ezüstfehér gép hátlapja gyorsan bekarcosodik/kopik majd. De sebesség/tudás/esztétika nem nagyon kifogásolható.
 • Nekem ez már túl nagy. A Blinkfeed számomra így elsőre tökfelesleges, hiszen többnyire cserélem a Launchert
 • Ultrapixel kamera - nos ez sem a hozzám hasonló hülyéknek van, ezzel is tudok éppen olyan életlent lőni, mint bármi mással :) 
Konzumálni itt, fene tudja mikor kapja meg:

2 megjegyzés:

 1. És azt lehet tudni, hogy ez mikori rendelés teljesítése!? Konkrétan én 03.04-en rendeltem, vajon annak a megérkezése még messze van?

  VálaszTörlés
 2. 02/19-02/20 környékiek jöttek el pénteken
  bővebben a linkelt cikkben

  VálaszTörlés